І ПРО ПОМСТУ… УДАР ПО ОХМАТДИТУ

Знаєте, що мене найбільше зачіпає?

В телеграм каналах ресурсів УПЦ МП стоїть вій: не можна піддаватися бажанню помсти, бо це буде нескінченне коло насилля!

Ну що ж, розберемося.

По-перше, бажанням помсти ворогам, що діють як орки сповнена Біблія! Нехай погортають хоча книгу Псалмів – там написано набагато різкіше, ніж сьогодні писали українці. Постійна вимога від Бога справедливості та помсти – це фундамент! Побажання любові – це далека надбудова. І якщо зараз Бог не карає, то мають карати цивілізовані народи за ці свідомі злочини.

Нагадую, Х-101 заходила на ціль Охматдит, і це не помилка – відхилення цієї ракети 10 метрів!

По-друге, чим швидше зупиняти Гітлера, тим менше жертв.

Путін – це сучасний Гітлер.

Наш обов’язок і також обов’язок всього цивілізованого світу – зупинити сучасного Гітлера і його соратників прямо зараз.

По-третє, якби ми не мстилися армії орків не лежали б землі, а нестримно сунули на Захід. Наша помста ефективна, ворог вдається до терору проти дітей від безсилля, передчуваючи цьогорічну поразку.

По-четверте, терористичні дії вимагають відповіді. Так, ця відповідь може супроводжуватися почуттям помсти. Але саме бажання помсти не може бути основним мотивом. Усвідомлення, що обов’язок всіх урядів, всіх християн, всіх громадян воювати з терористами – це прописано в соціальному вчені церков ще до ситуації з 11 вересня.

По-п’яте, розмірковувати «давайте здаймося терористам і зупинимо коло насилля»- це не розуміти природи тероризму. Мета терору – утвердження себе шляхом прямої дії всупереч всьому! Насилля заради самого насилля. Руйнування заради Руйнування. І тут два моменти:

Найголовніше: якби українці здалися, вже б майже всі були б вбиті. Це просто факт, що витікає з самої природи режиму, який запустив ракети по дитячій лікарні, по корпусу де отримували допомогу діти онкохворі, діти, що потребують діалізу, діти із складними випадками з усієї України.

Ще більш головне: немає кола насилля!!! Наша помста не викличе у противника бажання ще більшого насилля!!! Противник і так завжди налаштований на максимальне насилля!!!

Тому – на терор має бути відповідь. Якщо її немає або вона слабка – терор лише зростає!!!

Прямо зараз збираємо на найдалекобійнішу гвинтівку помсти 375го калібру для дівчини-снайпера!!! Серед іншого і щоб помстися!

Визнати мають всі: У нас і у всього людства Війна. Або ми їх або вони нас.

У нас немає вибору здатися.

У нас є один вибір – перемогти агресора.

І помстися!

Тому – донатмо на найдалекобійнішу гвинтівку для дівчини, що добровільно стала снайпером!!!

Це хороша можливість відповісти терористам, помстися і наблизити Перемогу!

Чорноморець Юрій Павлович, доктор філософських наук, професор кафедри богослов’я та релігієзнавства НПУ ім. Драгоманова

Донати на снайперів:

Приват 4731219647256100

https://send.monobank.ua/jar/7uwhtDGmiD

моно 4441111400318691

пейпал teamyuri80@gmail.com