З НОВИМ РОКОМ!

Мої дорогі друзі в Христі,

Ми стоїмо на порозі нового 2022 року Божого. Настав час озирнутися назад, заглянути вперед, а в основному, достойно перебувати в сьогоденні.

Користуючись нагодою, хочу побажати всім вам щасливого і благословенного Різдва Христового, а також чудового Нового 2022 року, переповненого присутністю Благодаті Святого Духа!

Скористаймося цим Різдвяним періодом і зробімо своєю основною метою розповісти комусь із ближніх про чудову радість, мир і любов, які Ісус Христос приніс всьому людству понад 2000 років тому! Це незмінне Послання ЛЮБОВІ Бога все ще несе надію, радість та благословенну впевненість у вічному спасінні мільйонам людей у всьому світі!

Я сподіваюся, що всі Ви наповнені оптимізмом на майбутнє, задовольняючись сьогоденням, які б небули важкі життєві обставини. Якщо Ви відновите свою віру в Боже Провидіння, і довіритесь Господеві котрий завжди піклується Вами, тоді Ви зумієте усвідомити, що вся тривога даремна і ангельський мир займе місце переживань.

Від імені Високопреосвященного Митрополита Антонія, Членів Ради Митрополії та Консисторії бажаю Вам здоров’я, любові і щастя в цей Новий рік. Нехай Бог благословить Вас завжди!

+Даниїл,

ласкою Божою Архієпископ та брат у Христі