ПРИВІТАННЯ МИТРОПОЛИТА АНТОНІЯ, ПРЕДСТОЯТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ США З НАГОДИ НОВОГО 2020 РОКУ

Улюблені в Христі:

Мені приємно звернутися до всього духовенства та вірних Української Православної Церкви США через засоби електронного спілкування та запевнити Вас усіх в молитвах та найкращих побажаннях з нагоди Нового 2020 року Господнього!

Святкування Нового року – це радісна можливість для всіх нас у наших громадах зібратися з близькими людьми, котрі відзначають звершення минулого року, молитовно очікуючи благословень та можливостей у Новому Році.

Під час цього святого сезону святкування Різдва нашого Господа, спогляньмо духовними очима на Христа – наше Світло – Бога слави, який постійно освітлює наш шлях. Коли ми святкуємо велике Христове Світло між нами, складімо подяку і за інші життєві вогники, які торкнулися, запалили і просвітили наше власне життя. Ми благословленні у житті можливістю бути освітленими світлом інших людей: тих, хто дарує нам радість, кидає виклик нам, а іноді і закликає нас до навернення. Кожна людина, яка торкається нашого серця, – це відображення Господнього світла, за яке ми повинні бути щиро вдячними.

Серед усіх вогників, Світло Христове залишається Світлом світу. Саме завдяки Його Світлу всі інші, менші вогники, можуть світитися і дарувати нам надію.

Я молюсь, щоб Бог в цей особливий час, а також протягом усього наступного року, наділив Вас та Ваших рідних Своїми рясними благословеннями.

З сердечним привітанням та запевненням у своїх молитвах, я залишаюся щиро Ваш у Христі,

+ Антоній,

Милістю Божою, митрополит УПЦ США