ПРО ВОРОТА І ПАРКАНИ

Бо де твій скарб, там буде і твоє серце

Мт. 6:21

АвтоМайдан дуже вичерпно показав справжній оскал Режиму. Побиття Тані, Андрія, шизофренія даївців, оголошення війни «сміливцем Оксаном Марченком», хмара чорної ікри з шоломів у Межигір’ї. На сорок день Майдану Майдан нарешті збагнув де треба лоскотати нерви Режиму – у його больовій точці, у храмі, де вівтарем є злочин. У святая святих злочину – у їхніх маєтках. Цього вони бояться більш за все. 

Яник завжди нервує, коли мова заходить за гроші Сім’ї та Межигір’я, Оксан Медведчук-Марченко ладен воювати за ворота, ціна яким 1000 грн.

А все чому? А все тому, що вся біографія “нашої еліти” це тотальне бабло, замішане на різноманітних злочинах. Ціль життя цієї категорії суспільсва – майно. Необмежене майно. Матерія стала ідеєю, ідея втілюється у матеріальних набутках через злочини. Філософи крутяться у гробах . Жодної метафізики, жодного припущення про тимчасовість всього видимого, про Суд Божий тощо. Святинею стає бабло. Слід знати і пам’ятати, що метою і мотивом їхнього життя є майно, і тільки майно. Ось чому така нервозність, ось чому така реакція, ось чому такі високі паркани, брами і охорона. Вони оберігають свою святиню, у котрій є власними богами. Десятиліттями вони йшли до цієї релігії, знищуючи себе і всіх навколо себе – і дійшли.

Лише дотепна Тетянка з фотокамерою та тисяча водіїв-майданівців стали руйнівниками їхньої мерзотної релігії. Так легко і так просто…

Нам Бог помагає!

о. Константин Холодов