ЗВЕРНЕННЯ ПРЕОСВЯЩЕННІШОГО АНДРІЯ ЄПИСКОПА СХІДНЬОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В КАНАДІ З НАГОДИ 24-ої РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.

Дорогі в Христі брати і сестри!

Слава Ісусу Христу!

Вітаю всіх Вас з національним святом – Днем Незалежності України!

Цей день – є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Але на превеликий жаль історичні умови складалися так, що на українській землі панували вороги, які хотіли знищити українську націю. Та попри все українці боролися і ще продовжують боротися за свою свободу і незалежність.

Безумовно воєнні події, які відбуваються сьогодні на території України стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на патріотизм, на терпіння, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що в цій війні народ України переможе і в майбутньому зможе поліпшити життя у своїй власній державі — тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано багато молодих життів і крові патріотів своєї держави.

Впевнений, що з Божою допомогою Україна буде процвітати. Цей день обов’язково настане, але всім нам потрібно плідно працювати на благо своєї Батьківщини – України.

Молитовно і від усієї душі бажаю всім вам міцного здоров’я, радості, щастя і віри у щасливе майбутнє України!

Слава Україні!

Благословення Господнє на Вас!

+Андрій

Єпископ Східної Єпархії УПЦК